Grattis Emelia ♥


ku

bara chillat hela dagen och det har varit hur skönt som helst! 
har nyss fixat mig osv, drar nog på ku lite senare :)


home

igårkväll: åkte till emelia, chillade ett tag och vi for sedan och plocka upp bejk och sen vidare till lisa. kvällen var lite kaos men väldigt bra ;) Vid 1 gick jag och bejk hem till henne, jag sov där och kom nyss hem. Har inget skriva egentligen...bilder kanske kommer sen, eftersom emma hade min mobil hela kvällen.. ;)
Skriver sen när jag vet vad jag ska göra idag! 


lisas place

åker och hämtar bejk, sedan drar vi vidare till lisa. 
sover hos bejk ocksååå så. hare bra♥

tears don't mean you're losing, everybody's bruising

Hallelujah! Fredag och looooov! Inget planerat under lovet så jag är öppen för förslag ifall nån vill hitta på nått ;) Aja, börjar troligtvis lovet med att åka till Lisa ikväll..med en massa. Tror iaf det blir så, nu ska jag ba chilla ett tag och sedan ta och duscha. 

Ha en bra kväll!

pluggaaaa

Har pluggat mest hela dagen, bra att jag har pappa hemma, annars hade jag aldrig pallat. Ska skriva lite mer på hk:n nu, sedan sova :) godnatt gott folk!

Butterfly fly away

Sitter och skriver bilogii nu, snart klar och sedan ska jag renskriva! Efter det måste jag börja med hk:n...fml :( för det fattar jag typ inte, seriöst. 

ja, gud så tjusig jag är just nu :) 
Imorgon åker jag nog in till stan efter skolan och träffar Olivia Alstermark som är i Övik över dagen, saknad brud! Ska återgå till biologin, tjohej

Dag 4

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar. 
Den här var riktigt svår..Jag åker ju utomlands nästa år och jag önskar och hoppas att det året blir hur bra som helst! Att jag träffar många roliga människar, får uppleva mycket och växa som person. Sedan vill jag gå någon linje som jag tycker är rolig på gymnasium, troligtvis här i Övik. Och efter det har jag förhoppningsvis hittat något jag är intresserad av och vill läsa vidare till. Efter det ha ett bra och roligt jobb som jag tjänar bra på, hehe :D Sedan vill jag såklart ha familj osv. Fast det är waaaaay in the future! 
sometimes you just feel good


I see your true colors and that's why I love you

det var fett med kul i umeå, tycker om er tjejer. 
for på ku en sväng efteråt också, och det var rätt bra det med.
Nu har jag duschat och ska äta, sedan ska jag plugga jävel en stund, orkar inte :(:(:( men måste man så måste man.


ha en bra måndagskväll!


Tell everybody I'm on my way

Nu drar jag till umeå med laget och har det bäst, skriver ikväll! 


min mamma är bäst

Har nu städat mitt rum, det är så fiiint nu :) + att jag hittade mina nycklar! wiho! Nu ska jag mamma åka in till stan och hyra film osv. sedan ska vi ba mysa ikväll, det är precis vad jag behöver. i love you mamii ♥ 


du är bra , väldigt bra

läkarbesök + stan

Ja ungefär så ser morgondagen ut..Ska fylla i lite papper på vårdcentralen eftersom jag ska utomlands nästa år. Och efter skolan drar jag troligtvis in till stan med bejk, blir bra det. 
Skriver imorgon, godnatt!


Dag 3

Dag 3 - Min favorit årstid och varför
Sommar! Lätt! Sommarlov..jag älskar sommarlov, kliva upp när man vill, bada, vara med kompisar hur länge och mycket man vill, fotbollen, alla cuper, matcher och träningar! ALLT är verkligen perfekt på sommaren. Man mår så himla bra då, haha i alla fall jag :D 

osvosvosv. älskar sommaren och jag älskar er!

pluggar (eller jag borde det iaf)

JAG ORKAR HELT SERIÖST INTE 
blööööö, nu ska jag äta något, duscha pch sedan ta tag i pluggandet på allvar! (förhoppningsvis) 
/ en less nanna 


Dag 2

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu 

Den här var faktiskt rätt så svår, det är många jag vill träffa! Men om jag skulle välja en så är det nog pappa jag helst skulle vilja träffa just nu. Han jobbar i Norge 2 veckor, sedan är han hemma 2 veckor och sedan borta 2 veckor..osv. Så man hinner börja sakna honom litegrann. Men han kommer hem på måndag så det är egentligen hel lugnt!



Dag 1

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig. 

- Jag kan ibland uppfattas som blyg om man inte känner mig. 
- Jag har aldrig varit kär i någon, aldrig riktigt kär i alla fall. 
- Om jag är på riktigt dåligt humör eller har en dålig dag blir jag bitchig och kan vara rätt otrevlig utan att jag tänker på det.
- Jag hatar att prova kläder i affärer..det är bland det tråkigaste som finns.
- Jag älskar att spela fotboll, det är verkligen hur roligt som helst..när det går bra i alla fall ;)
- Jag står min mamma väldigt nära, vi är nästan som bästavänner. 
- Efter 9:an åker jag till USA ett år som utbytesstudent, sjukt nervös och taggad! 
- Jag irriterar mig på folk som är kaxiga bakom skärmen men som inte vågar säga något alls irl. 
- Jag hatar att städa, mitt rum är ett bombnedslag och jag trivs som fisken i vattnet i det.
- Jag älskar att åka utomlands och resa, det är det bästa som finns. 
Haha, det var det! :D nu ska jag sova, godnatt! 



:PppPpppPPp

Halloj! Rebecka (även känd som bejk, mongolid, fjortis, allmänt störig unge osv) följde mig hem efter skolan, vi ba tog det lugnt och började lite på hemprovet..inte mycket dock. Aja, nu har jag hunnit duscha och ska ba hänga här tills jag känner för att sova! 

repris. hihi. 
jag älskar dig bästa



matteläxa

Åkte in till stan med mamma efter skolan och köpte en jacka, asbraaa! Nu ska jag sätta mig och göra matteläxa..vare sig jag vill eller inte. 

du är bra, min vän. 
pussss

MAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!

Nyss hemkommen , lägret var roligt som fan & jag älskar allihopa, ni är cp hela bunten♥ Nu sitter jag bara och väntar på MAAAAAAAT, är hungrig så in i helvete..Ikväll ska jag ba chilla framför tv:n, är helt slutkörd typ. 
peace out , palla inte lägga upp bild nu 
/nanna

Läger

Hejhopp! Ett snabbt inlägg bara så ni vet vart jag håller hus, sitter just nu inne i ett ställe som heter vårblomman (typ vid Arnäs) och lekar massa lekar med bästa åff brudarna :D skriver när jag kommer hem imorgon! /Nanna

emelia och rebecka ♥

Gårdagen var asbra, jag tyck om dig Emelia! IC fashion show var helt okej också :) 
Idag har varit rätt så bra också, idrotten alltså..finns ingen jag har så kul med som jag har med dig, bejki. 
Direkt efter skolan drog jag på träning och den var också helt okej. Nu har jag nyss duschat och ska fika något, pussisar!

döda mig inte, hahahaha du är typ mentalt störd♥♥♥
GODNATTTTTT

There's an answer if you reach into your soul

Godmorgon! 
Klev upp halv sex och duschade..vid 7 nån gång var jag helt klar..DÅ sa mamma att jag kunde åka med henne strax innan 8...kunde sovit mycket längre </3 Men nu ska jag strax åka till skolan..när vi slutat åker jag och Emelia in till stan. Ska köpa lite grejer, sedan ska vi också på IC fashon show. Ha en bra dag! 

Blir ingen bild, för det enda bilderna på Emelia som jag har vill hon nog inte att jag ska lägga upp, haha! 


your world is my world and my fight is your fight, tralalalala


Sitter här med Emma och lyssnar på JB! Vi ska dock ta tag i pluggandet nu..

vinterkläder ❄

har fått kläderna jag skickat efter!

we♥it


duscha

Hemma från träningen, och ska hoppa in i dushen nu! Det är därför jag inte svarar ifall du försöker nå mig emelia, men jag skyndar mig! :D 
haha, har inga bilderrrrr

träning

Har ätit pizza nu...nyttigt nanna :):) Aja, ska ändå iväg att träna om ett tag så! Sedan måste jag också göra matte-läxa..men inte nu, det orkar jag inte.
Ska byta om nu , hejdåå

Hemma

Eller ja, jag har varit hemma ett tag. Men helgen har varit väldigt bra iaf, jag har en väldigt bra farmor och en väldigt bra farfar ♥ Nu ska jag typ sova..har inte så mycket annat jag kan göra så! 

en lite oseriös bild från hotellet....innan jag tänkte sova :)
Men aja, godnatt gott folk! 


Hehe, godnatt

Hejsan! Precis kommit tillbaka efter en grymt bra dag :) klev upp vid 8, gick ner och åt hotellfrukost och sedan tog nästan hela släkten en promenad in till stan i Lycksele och fikade, köpe även ett par skor, som iaf jag tycker är snygga! Köpte även lite små saker på dollarstore. Sedan gick vi tillbaka till hotellet och badade och bara tog det lugnt. Sedan på kvällen har vi ätit middag, samtidigt som det var ett gäng som sjöng, så sjuuuukt bra och trevligt! Nu är jag tillbaka på hotellet och ska sova! /Nanna

Hotellet

Hejhej! Just nu sitter jag och Naomi inne på hotellrummet och ska precis gå ner och äta Middag med alla andra , pusshej /Nanna

packa,packa,packa

Skolan var helt okej idag, inga större händelser. Träningen blev inställd idag också..måste erkänna att jag blev lättad ;) Aja, nu ska jag börja packa för helgen. Är ledig imorgon och åker upp till Lycksele med släkten för att fira farmor som fyllt 70! 

jag och min fina kusin som jag ska dela hotellrum med i några dagar :)


when you feel like hope is gone look inside you and be strong, and you'll finally see the truth, that a hero lies in you

Nu blir det till att sovaaaaa, godnatt

min nyckel gömmer sig :(

tappat bort min skåpnyckel...........förstår verkligen inte vart den kan vara..så nu stalkar jag olivia och delar skåp med henne..men hon måste stå ut lite till, min tappra hjälte♥ (haha?) Aja, efter skolan har jag inte gjort något alls, första dagen på länge jag inte haft nån träning känns det som, hur skönt som helst! :) 

Ligger du hemma och är dödssjuk eller?!?!? Känns som att du inte varit i skolan på evigheter..


Träning

Ätit och så..och nu sticker jag iväg på träning! 
ska ba ringa min amelia först :):)


S J U K

jag är som sagt sjuk , har suttit och gjort klart hemprov som skulle lämnats in för evigheter sen haha . Har även sett på The O.C , man kan aldrig bli less på den serien

skicka inte sms!

Ingen mening att ni skickar sms, ring hem till mig i fall ni vill något. Min mobil är död. R.I.P :( Nej men ska till Telia imorgon för att se om de kan fixa! ba så ni vet varför jag inte svarar :)

haha omg

Var i bredbyn nästan hela dagen igår, hos mina kusiner & kyrkogården..vi skulle hälsa på min morbrors grav ♥
Sedan åkte jag till Emelia, och då..när jag använde hennes lite trasiga plattång så kände jag helt plötsligt att armen domnade bort och skakade (!!!!) Och när jag till slut lyckades kasta bort sladden så hade jag brännmärken i handen och det dunkade i hela armen. Fick då åka in till akuten och göra en massa EKG tester och sånt, för att kolla om det blivit något fel på mitt hjärta..eftersom det är så farligt att få så pass mycket ström i sig. Men han sa att jag hade tur, och att det kunnat bli värre. Så jag klarade mig alldeles utmärkt med brännsår i min vänster hand, haha omg..klantskalle jag är :') Åkte sedan till själevad för kulturnatta med trevligt folk! 
Nu ska jag typ sova, har sovit ca 3 timmar på församlingshemmet i natt....


RSS 2.0